Известие

Collapse
No announcement yet.

Предни и задни говорители

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Предни и задни говорители

Здравейте, имам едно въпросче към вас ако може да помогнете с някаква информация ще съм ви благодарен.

Баща ми има Алфа 164 Т-Spark 1989 година и съм решил да му взема подарък нови колони. Защото неговите са оригиналните и имат ужасен звук. Та бихте ли ми казали размерите за предните и задните колони.

Аз лично мисла че са предни 17см. и задни 16 x 9 но не съм сигурен в това.

Ако някой знае моля за инфо.

Благодаря ви.
    2009 Hyundai Tucson (SUV)
    1989 Alfa Romeo 164 T-Spark

Първоначално публикувано от vegasboy Покажи съобщение
    Здравейте, имам едно въпросче към вас ако може да помогнете с някаква информация ще съм ви благодарен.

Баща ми има Алфа 164 Т-Spark 1989 година и съм решил да му взема подарък нови колони. Защото неговите са оригиналните и имат ужасен звук. Та бихте ли ми казали размерите за предните и задните колони.

Благодаря ви.
    Такива са,но оригиналните колони вадят доста приличен звук(предните ги замених с пайнери и мога да кажа,че оригиналните свиреха по добре,но за жалост ги скъсах при свалянето ),по скоро наблегнете на плейъра
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Предните са 17-ки,но от тия дето са на отделни компоненти.
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от vegasboy Покажи съобщение

Благодаря ви.
        При мен предните са оригиналните , и са доста прилични . Отзаде съм с други елипси ...
        Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
        АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
        АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
        eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Мерси за инфото.

Сложих някакви задни Kenwood но на не пишеше размерите мисла че са нещо от порядъка на 15 X 22 СМ.

Благодаря ви.
          2009 Hyundai Tucson (SUV)
          1989 Alfa Romeo 164 T-Spark

Comment

Аз съм с оригинални навсякъде, озвучавам се с касетофон Кларион (има управление за чейнджър) та звука е много добър от оригиналните колони.(поне според мен де) На 145 цата бях навсякъде с Херц и Туба Блаупункт , сега на 164 мисля само малко подсилване на ниските честоти с една туба и може би ще е по-добре от Херца в 145 цата.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз на моята се наложи да махна калъфа за ски за да се чува прилично бокса.

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                Не се бях сетил че това е калъф за ски
                Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
                АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
                АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
                eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Става и за въдици.

Comment

Колеги някои от вас ще ходи ли в Свищов на 12 април.Срещичка ще има пролетна.

Comment

каде се намира тоя калъф за ски ?

Comment

Ами колега отваряш си багажника и в средата там където ти е подлакатника на задната седалка има един капак.Отжаряш го опуваш а от към седалката като си махнал подлакутника има един друг ташак и него махаш и си готов за Пампорово.

Comment

там кадето е подплънника от към багажника нямам капак, само от към купето, и си опъвам ташаците на ласти и съм готоф за ....

Comment

Working...
                            X